„Incompetenţilor! Chiar trebuie să fac totul singur?!?” Cuvintele dure ale liderului rus au răsunat în această dimineaţă prin catacombele Kremlinului, după umilinţa suferită în faţa oamenilor de la Eurovision de anul trecut.

Potrivit unor surse neoficiale, interpretul Serghei Lazarev şi cei 174 de membri ai Comisiei pentru Eurovision au fost trimişi în Siberia, să se gândească bine la ce au făcut, iar la ediţia din anul 2020 a Eurovisionului concurentul Rusiei va fi însuşi Vladimir Putin.

„L-am văzut pe tovarășul Vladimir Vladimirovici Putin omorând urşi şi tigri, pilotând elicoptere, oprind gloanţe cu pieptul şi anexând Doneţkul cu mâinile goale, cred că ne va reprezenta onorabil la Eurovision”, a declarat secretarul rus pentru propagandă, Vasilii Huiev, proaspăt otrăvit cu poloniu pentru că nu a menţionat că Putin poate să zboare şi să îndoaie linguri cu puterea minţii.

„Antrenamentul pentru KGB include ani buni de canto şi prezenţă scenică. Tovarășul Putin o să dea cu toți ceilalți de pământ”, a confirmat noul secretar rus pentru propagandă, Saşa Sukov. „Dacă nu cu vocea, măcar cu efectele pirotehnice!”

Advertisement