Partidul Socialiștilor nu încetează să uimească populația prin proiectele de lege propuse. Astfel, prin votul comun al democraților și socialiștilor, a fost votat un nou proiect de lege care prevede interzicerea examenului de bacalaureat pentru absolventele care nu sunt virgine. Prin acest proiect, deputații vor să susțină familiile tradiționale și sexul să fie permis doar după absolvirea liceului.

”Nu e normal că fetele încep viața sexuală prea degrabă. Trebuie să ascultăm ce ne zice religia și bunul Dumnezeu. Fetele vor avea timp să facă sex, doar că nu înainte de absolvirea clasei a 12. În caz contrar, ele nu vor fi admise la examene. Înaintea examenului, toate vor trece un control medical amănunțit, iar supraveghetorii de la examen vor fi prezenți în cabinetul medical pentru a nu fi încălcat regulamentul”, a declarat Vlad Bătrâncea, deputatul PSRM.

Tinerii studenți și mai ales studente sunt indignate de acest proiect de lege și spun că prin astfel de metode, tineretul va fugi din țară nu numai după examenele de absolvire, dar și până la ele.

Advertisement