Consiliul de Administraţie al Mitropoliei Moldovei s-a reunit astăzi în regim de urgenţă pentru a-l recompensa pe deputatul socialist care a propus ca preoţii să nu mai plătească impozit pe salariu.

„Domnului deputat ne-a impresionat până la lacrimi, un asemenea gest nu trebuie lăsat nerecompensat”, a declarat Mitropolitul Vladimir.

Astfel, deputatul Bogdan Țîrdea va primi o invitaţie de două persoane, direct în Rai. „Exact ca sf. Ilie, ce s-a ridicat la ceruri într-un car de foc, domnul deputat va putea pleca spre Rai direct, fără să moară. În plus, va putea chema cu el şi un prieten”.

Totodată, cât timp va mai sta pe pământ, Țîrdea va avea dezlegare la crime, violuri şi tâlhării. „I-am dat credit creştinesc, poate comite cinci crime, violuri sau alte infracţiuni fără să fie pedepsit. Ştim că nu înseamnă mult, el fiind politician tot scăpa, doar că acum va fi iertat şi duhovniceşte”, a precizat mitropolitul.

Bogdan Țîrdea în semn de mulțumire, a donat 10.000 dolari Catedralei din centrul Chișinăului, a promis că va merge la slujbă în fiecare duminică și că va procura cele mai scumpe lumânări.

Advertisement