O nuntă mare a avut loc între două partide care se considerau virgine. Dumitru Diacov, cel care mai este și nunul mare, i-a cununat din nou, iar motivul este cât se poate de amuzant.

”Eu deam am o vârstă și cine știe dacă voi mai avea ocazia să cunun vreodată. Așteptam nunta asta de mai mult timp, numai că mirele cam călca prin străchini. Nu prea vroia să-mi ia mireasă. Vă dați seama, cui îi trebuie o mireasă cheală? Și deam au dat bani la fiecare și ne-am înțeles”, a spus președintele de onoare al PDM.

Vă amintim că asta nu e prima nuntă a celor din Partidul Democrat. În 2009 Diacov a măritat partidul cu Marian Lupu, iar mai apoi a urmat un divorț dureros. A doua oară Diacov l-a măritat cu Vlad Plahotniuc și tot nu a mers. Iar acum l-a măritat cu Igor Dodon. Nu destul că mirele nu e nici frumos și nici deștept, dar încă și e an bisect, au făcut nunta în Postul Mare, iar după cum știm, astfel de nunți nu o duc nici bine și nici mult. Se pare că Diacov nu e chiar bun în alesul mirilor. Să fie oare mireasa de vină?

Advertisement