Tradițiile de la nunțile moldovenești rămân tradiții chiar și în politică. După ce fastuos au jucat nunta, nu au uitat să fure și mireasa. Mirele s-a jăluit într-un interviu că i-a fost furată mireasa. Și nu că ar avea nevoie de ea, doar că se întreba cine ar fi putut să i-o fure.

”E doamne ferește ce se întâmplă. Cred că democrații mi-au furat mireasa și vreau să le transmit să-mi întoarcă mireasa înapoi. Ne po pațanski, ne po mujski. La noi urma taman și prima noapte. Am vrut să văd dacă Pavlușa e virgină, dar după cum vedeți, nu-mi dau voie”, a spus mirele indignat.

Nici democrații și nici socialiștii nu au recunoscut că ar fi furat mireasa și toți într-un cor au spus că nimeni nu are nevoie de mireasă înafară de Igor Dodon.

”Tare nouă ne trebuie mireasa asta. Nu ați văzut cum arată? Doar lui Dodon îi trebuie. O va f***e și o va lăsa. Fix așa cum a mai fost”, a declarat vornicelul de onoare din PSRM.

Într-un final mireasa a fost găsită la Vama Albița într-un sac cu nuci de export. Cineva i-a încurcat capul cu nucile și au băgat-o în sac. În zilele următoare mireasa va fi întoarsă înapoi mirelui. AMAR LA TINERI!

Advertisement