Dosarul în care figurează fostul deputat democrat, Constantin Țuțu, alături de alți trei sportivi cercetați pentru omorul lui Alexei Veretca în codrii Orheiului, a fost astăzi închis de către Curtea Supremă a Justiției pe motiv că s-a aflat motivul real ce a dus la decesul lui Veretca.

Cei de la CSJ declară că Veretca a fost răpus de noul Coronavirus și că anume el a fost primul pacient din Moldova, de la care a început toată această nebunie.

„Conform analizelor desfășurate, Veretca a ieșit cu test pozitiv la Coronavirus, virusul care și l-a răpus…arma lui Constantin Țuțu dar și împușcătura pe care el a făcut-o, nu are nimic în comun cu moartea lui Veretca.” a declarat un reprezentant al CSJ-ului.

Întrebat de reporteri dacă închiderea dosarului lui Țuțu are vreo legătură cu predarea sa autorităților din Moldova, reprezentantul a spus că cel din urmă s-a predat autorităților la chemarea șefului statului pentru că Igor Dodon urmează să-l propună în funcția de consilier pe probleme juridice fără a oferi careva detalii.

Advertisement