Toată lumea știe că s-a făcut exact un an de când Plahotniuc a părăsit Republica Moldova. V-ați gândit voi vreodată ce schimbări au avut loc de când a plecat renumitul Plaha? Ei bine, vă spunem noi un top 10 schimbări care au schimbat lumea și țara.

  1. Nici iernile nu mai sunt cum au fost. Vă aduceți aminte când era Plaha ce ierni frumoase erau? Cu zăpadă până la buci și aer curat. Păi iată de când a plecat tătuca, nu mai avem parte de ierni ca pe vremuri.
  2. De ce Coronavirus a apărut după ce a plecat el? Să fi fost oare vreo înțelegere între Plahotniuc și Bill Gates? Hm.
  3. De ce pe vremea lui Plahotniuc nu se instalau antene 5G? Pentru că el nu dădea voie, dar numai a plecat și gata, instalarea antenelor a început.
  4. A mai primit cineva vreodată bani în culiok de când a plecat el? Nu. Pentru că omenirea a descoperit cardurile. Nu și Dodon, însă.
  5. Prețul petrolului a scăzut până la negativ. Cine e de vină? Plaha?
  6. Paștele Blajinilor a fost amânat. Știți de ce? Pentru că Plahotniuc nu a mai dat de pomană la nimeni și sfântul Petru a decis că porțile anul ăsta rămân închise.
  7. Au scăzut vânzările la corturile care erau instalate în PMAN. Oare de ce?
  8. Ați văzut câte alarme cu bombă au apărut de când e dus tătuca? Să fie oare coincidență ori cineva are chef de glume?
  9. A scăzut natalitatea, ah stop. A scăzut mentalitatea oamenilor care l-au votat pe Dodon. Plahotniuc, întoarce-te înapoi!
  10. Voi încă mai așteptați schimbări? Poate urmează arestul lui Dodon?!
Advertisement