După ce în presă au apărut mai multe știri despre un bătrân care ar fi furat o bucată de salam de 14 lei, dar și despre bătrâna bruscată de către polițiști pentru că vindea pătrunjel pe o stradă din capitală, Veaceslav Platon a ieșit într-o conferință de presă unde a spus că are dovezi că acești doi bătrâni sunt implicați în furtul miliardului:

”Prieteni, după ce Igor Dodon m-a eliberat eu am spus că voi ieși în fiecare zi cu detalii despre furtul miliardului. Hoții de miliarde sunt mai aproape decât credem noi. Eu am dovezi că acești doi bătrâni, unul care fură cârnaț și alta care vinde pătrunjel, sunt implicați în furtul miliardului. Un bătrân care fură înseamnă că are experiență și am dovezi pe care o să le prezint la timpul potrivit că ei doi sunt implicați în furtul miliardului și cel mai probabil și în laundromat. De la ei a început tot, trebuie de izolat și de închis în pușcărie pe viață”, a declarat Veaceslav Platon.

Acesta a depus și o sesizare la Procuratura Generală pentru ca cei doi bătrâni să fie plasați în arest și să fie incluși în raportul Kroll.

Advertisement