Din sursele interne ale parlamentului am aflat că Ștefan Gațcan nu se află în țară, iar în locul în care ar fi trebuit să fie fostul deputat PSRM, este de fapt o statuie de a lui…. din ceară!

Cu aceste dezvăluiri a venit însuși Corneliu Furculiță când a fost surprins cum îl duce pe Gațcan în spate spre holul parlamentului fiind însoțit de către reprezentanții SPPS, care se pare că tot erau din ceară pentru că pe ambii îi târa deputatul Novac.

Deputatul socialist Grigore Novac a fost cât pe ce să distrugă figura de ceară a lui Gațcan după ce s-a enervat că el tace și și-a întins pumnii spre fața lui, uitând că nu este Gațcan cel real:

”Noi l-am instalat pe domnul Gațcan în sala parlamentului ca să fie o majoritate parlamentară și să poată vota, dar de la aceste călduri a început să se topească și am decis să-l scoatem pe hol ca lumea să mai facă poze. Nimeni nu avea să observe că este din ceară până nu s-a început a topi. Încă nu ne-am gândit dacă o să-l robotizăm ca să poată vorbi, dar Grigore Novac poate o să-l învețe”, a declarat Furculiță.

Advertisement