Klauss Iohannis a făcut anunțul cel mare după ce Uniunea Europeană le-a oferit 80 de miliarde de euro. S-a lăudat într-o postare pe facebook pe pagina sa personală, iar ca să nu rămână în urmă, Igor Dodon, președintele Republicii Moldova a făcut și el o postare asemănătoare. Astfel, șeful statului declară că Iohannis e un mincinos și că la rândul său și el a primit de la Putin câte ceva:

”Eu vreau să declar pentru toți pațanii că Iohannis minte. Uniunea Europeană nouă nu ne dă bani, de ce adică lor le-ar da? Eu tot am primit de la Putin ceva și nu m-am lăudat, dar o să vă spun acum. Vladimir Putin mi-a trimis 80 de culioace cu trenul Vladivostok-Chișinău, cu oprire la Bălți. Nu știu pentru ce face el oprirea acolo și nici nu știu ce este în culiok, dar așteptăm să ajungă. Mie îmi plac tare culioacele”, a spus Dodon.

Președintele Republicii Moldova a mai declarat că dacă se adeverește că e adevărat despre banii primiți de la UE pentru România, el este gata să candideze la alegerile prezidențiale și din România pentru că acolo ar fi o kormușkă mai mare decât în Moldova noastră săracă!

Advertisement