Explozie de proporții a avut loc cu puțin timp în urmă în preajma casei deputatului socialist Vasile Bolea. Vecinii s-au speriat groaznic atunci când au auzit bubuitura și au chemat imediat forțele speciale pentru a afla care este cauza deflagrației.

Ajunși la fața locului, cei de la BombTeh, dar și alte servicii specializate au surprins niște momente parcă scoase din filme. În apartamenul în care trăiește Vasile Bolea, locul unde a avut loc buhnitura, a fost găsit deputatul culcat jos, cu bolfele întinse pe podea și o farfurie pe burtă. Acesta încă nu realizase ce s-a întâmplat pentru că el lua masa taman și consideră că e un lucru obișnuit:

”Eu mâncam și am auzit o buhnitură. Am crezut că se joacă maloletcile pe afară și deam pe urmă o venit poliția, bombteh și nu știu încă cine. Ziceau că mi-au plesnit bolfele și să mă las de mâncat. Eu nu am așteptat mult și l-am chemat pe Novac să se lămurească cu dânșii”, a explicat deputatul.

Socialistul a fost surprins în mai multe locuri publice când mânca fără a-și da seama că se află într-o instituție publică și nu la benzinărie sau acasă.

Advertisement