Mii de politicieni şi funcţionari publici luptă din greu pentru a combate zvonurile toxice care au împânzit ţara! Hotărâţi să-i înduplece pe tinerii care condamnă corupţia, aceştia au dat publicităţii chiar şi un filmuleţ educativ, menit să scoată în evidenţă beneficiile mitei. Întrebat de către jurnaliști ce părere are despre corupție, Igor Dodon a spus că nu vede nimic în faptul că cineva îi dă mită și nici nu crede zvonurilor că mita ar ucide:

“De unde şi până unde corupţia ucide, domnilor? Eu iau mită de 20 de ani încoace şi sunt mai sănătos ca oricând. În plus, mulţumită corupției mi-am permis vila asta superbă, copiii mei au maşini nemţeşti, ne facem vacanţele în Seychelles şi mâncăm doar homar şi icre de Manciuria. Nu-mi dau seama dacă oamenii ăştia care neagă meritele corupţiei sunt proşti sau rău-voitori”, a declarat Dodon.

Dodon mai menționează că un om care munceşte cinstit o face doar pentru el şi familia lui. Dar el luând mită se hrănește nu numai pe sine și familia, ci și întreg Partidul Socialist.

Advertisement