Oroare într-un cartier din Chișinău! Potrivit mai multor martori oculari, bulevardul Dacia a fost blocat în această dimineaţă de un Boeing 737, după ce pilotul a aterizat de urgenţă ca să-şi ia ţigări.

“Locuiesc chiar vizavi de non-stopul din staţia de autobuz. Mă pregăteam să plec la serviciu, când am auzit un vuiet infernal, scrâşnete, alarme de maşini, căţei lătrând… Când am scos capul pe geam, am rămas perplex: un ditamai avionul oprise în dreptul blocului, pusese avariile, iar domnul pilot tocmai cobora şi se îndrepta spre magazin. A stat acolo un sfert de oră, cu avariile pornite, dar sincer, eu nu cred că avea vreo defecţiune. După ce şi-a luat ţigări, a decolat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Sute de şoferi îl înjurau ca la uşa cortului. Îi înţeleg, dar ce să-i faci unuia cu ditamai Boeingul? Nu sunt sigur, dar mi se pare că era şi înmatriculat în Bulgaria”, a declarat un locuitor din regiune.

În momentul aterizării, avionul ar fi dărâmat cu aripa 15 balcoane, un semafor şi câteva chioşcuri de presă, însă autorităţile spun că nu au ce să-i facă “bizonului” de la manşa aeronavei.

Advertisement