Doar în ultimele ore doi membri PCRM au părăsit partidul Comuniștilor, plângându-se de condițiile înjositoare de lucru în preajma fostului președinte Voronin. Aparent, acesta i-a ținut pe câțiva dintre ei după o ședință de 8 ore ca să le spună un banc hazliu.

„În primele două ore abia ne-a spus că un sas, un american, un rabin și un cal intră într-un bar. O colegă a făcut o criză de nervi și început să râdă isteric în speranța că președintele se va opri. Dar asta nu a făcut decât să-l încurajeze și să ne spună o povestioară despre cum a spus bancul ăsta unor oficiali UE când a fost într-o delegație la Koln. Un coleg a fost desfigurat, că a încercat să-și smulgă urechile cu mâinile goale și să-și spargă timpanele un stilou ca să nu mai audă. A fost sângeros. La un moment dat am început să adormim pe rând”, a povestit unul dintre membrii PCRM.

Cei prezenți în încăpere și-au dat seama că nu au nici o șansă când Voronin a început să povestească a doua parte a bancului, dar ei o uitase și pe prima.

Advertisement