Chiar dacă a lipsit de la nunta feciorului lui Ion Chicu, odată cu revenirea în țară, Igor Dodon a venit cu un cadou pentru tinerii Însurăței, dar și mai mult pentru actualul prim-ministru. Acesta a ieșit într-o conferință de presă în care a felicitat tinerii, le-a dorit casă de piatră, iar despre cadou a discutat mai târziu fără prezența presei. Ulterior, am aflat și despre ce cadou este vorba și am decis să-l întrebăm pe șeful statului:

„E un cadou mai mult simbolic și ar aparține mai mult domnului prim-ministru Ion Chicu. Dacă până acum banii de pe contrabandă îi împărțeam, am zis că următoarele 5 reisuri de contrabandă o să-și ia banii el singur. Eu nu o  să mă implic. Nici nu sunt așa de mulți bani, undeva vreo 400-500 milioane de lei. Asta e foarte puțin”, a declarat Dodon.

Chicu a avut mari emoții când a aflat despre cadou, dar totuși a precizat că aștepta un cadou mai „greu” cum ar fi Casa Presei, vreun edificiu sau vreo câteva zeci de hectare de pământ, dar se mulțumește și cu asta.

Advertisement