După cum se zvonește în toată presa, socialiștii au dat-o din nou în bară. În plină pregătire pentru campania electorală, socialiștii au decis că e timpul să inaugureze un WC mai modern la o școală din raionul Râșcani. Vladimir Mâzdrenco, deputatul socialist a fost cel care a tăiat panglica noului veceu cu mult fast. Pe lângă toată rușinea care a pățit-o acesta, se pare că nu a fost suficient, iar într-un final Mâzdrenco a venit cu un monolog impresionant pentru copii:

”Eu mă bucur că acești copii se vor putea căca în acest veceu, iar când vor crește mai mari se vor putea căca și în capul socialiștilor pentru că și ei merită, și noi merităm. Noi am analizat și am decis că în loc de hârtie de veceu să fie folosite numaidecât pliantele lui Igor Dodon, inclusiv și ziarele socialiștilor. Nu știm cât timp va funcționa veceul, dar cel mai probabil după campania electorală îl vom închide și vor merge din nou în curte”, a spus Mâzdrenco.

Rușinea cea mare a fost că deputații socialiști au decis să inaugureze și să taie panglică roșie la un veceu dintr-un sat din raionul Râșcani.

Advertisement