Igor Dodon e foarte generos mai ales înainte de alegeri. Acesta a ieșit dimineața la un briefing în care a discutat despre polițistul răpit de către transnistrieni:

”Noi înainte de alegeri nu avem nevoie de conflicte cu transnistrienii, mai ales că ei reprezintă mai mult de jumătate dintre oamenii care mă vor vota, desigur că cu bani, dar nu acesta este subiectul acum. Noi ne-am gândit că trebuie să ne cerem scuze de la familia polițistului răpit și venim cu un dar pentru ei. Din partea guvernului și a mea personală, vom oferi familiei 5000 de ruble transnistriene și o vacă de rasă. Dacă nu vom găsi unde se află polițistul, îi promit că îi vom aduce alt polițist la casă”, a spus Dodon.

Vaca însă așa și nu a ajuns la destinație pentru că la trecerea frontierei spre Transnistria, ea a fost somată să se oprească și pentru că nu avea actele necesare la ea, a rămas în vamă până la clarificarea situației. Până atunci însă, vaca urmează să lucreze la punctul de trecere a frontierei în rând cu ceilalți angajați.

Advertisement