Președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, ar fi fost agresat ieri de către un pădurar, pe teritoriul Rezervației Naturale Plaiul Fagului. Pădurarul implicat a tăiat ilegal mai mulți copaci din Rezervație, ceea ce a și fost motivul producerii conflictului.

Subiectul scandalului a fost mediatizat larg pe parcursul acestei zile, ceea ce a trezit mai multe reacții de frică în rândul cetățenilor.

De exemplu, un bătrân din raionul Leova a decis să nu mai taie copacul ce i-a căzut noaptea trecută peste casă, de frică că va veni Vasile Costiuc și va începe a acuza bătrânul că defrișează ilegal copacii din sat, astfel că dăunează la mediul înconjurător.

În legătură cu aceasta, bătrânul în vârstă de 42 de ani a decis să lase totul în voia sorții și a declarat pentru portalul nostru că copacul de 10 metri, căzut peste casă, nicidecum nu-i afectează viața de zi cu zi.

La rândul său, Vasile Costiuc a scris pe pagina sa de Facebook că nu se dă bătut ușor și va continua să călătorească prin țară, cu dorința de a mai prinde un val de #hype.

Advertisement