În data zilei de ieri, pe net au apărut mai multe imagini cu un BMW ce a fost surprins de un martor cum arde pe un teren, în apropiere de Criuleni.

Băiatul ce intenționat a incendiat automobilul, a plecat liniștit spre casă, lăsându-și bolidul să ardă pe câmp.

Odată ce imaginile au devenit virale, mai mulți automobiliști-amatori au mers în acel câmp ca să i-a vehiculul pentru…al pregăti de vânzare!

La nici 24 de ore de la producerea incendiului, BMW-ul aflat într-o stare ”ideală” se vinde pe site-ul 999 la un preț simbol de 4500 euro.

A doua urgie pe capul lui Radu, tânărul care şi-a incendiat maşina. Va fi  obligat să achite cel puţin 18700 de euro statului

Postare a fost publicată de către un automobilist ce poartă numele de Vasile care a declarat în exclusivitate pentru portalul nostru că BMW-ul pe care-l vinde, nu are nici o treabă cu mașina incendiată și lăsată pe câmp.

„Eu mă ocup cu mașinile de circa 30 de ani. Pe cuvântul meu de amator vă spun că BMW-ul ăsta nu are nimic în comun cu cel ars. Poliției i-am spus asta, la fel. Și vă rog frumos, nu mă încurcați să vând mașina”, a declarat furios, Vasile.

Totuși, ”argumentele” lui Vasile se pare că nu i-au convins pe mulți cetățeni, anunțul acumulând doar 2,5 vizualizări.

Advertisement