Eroul moldovean care a salvat mai multe vieți în urma pojarului din Grecia, Vasile Melinte, se pare că și-a schimbat macazul.

Aceasta este acuzat de autoritățile din Moldova că anume el ar sta în spatele răpirii, ucraineanului Nicolai Ceaus, cel care se ascunde de la autorităţile de la Kiev și care a fost răpit de trei persoane din curtea unui bloc de locuit amplasat în centrul capitalei Republicii Moldova.

„Vasile Melinte și-a demonstrat fața reală și anume cea de anti-erou. Nu cunoaștem cu exactitate care sunt motivele pentru care a recurs la răpire, cetățeanul Melinte, însă îl așteptăm să se prezinte la Procuratura Generală”, a precizat unul din procurorii ce se ocupă de acest caz.

Contactat telefonic de către redacția noastră, Vasile Melinte a declarat că nu cunoaște nimic despre acest subiect și nu el este cel care s-a ocupat de răpirea ucraineanului.

„La moment mă aflu la o misiune de salvare în canalul Suez. Nu îl cunosc pe Ceaus și nu am nicio treabă cu răpirea lui. Nu o să mă prezint în fața procurorilor”, a menționat Melinte.

Advertisement