La 3 aprilie curent, în spațiul public au apărut imagini cum o persoană este răpită în plină zi, pe o stradă din Capitală. Ulterior, s-a stabilit că este vorba de un judecător ucrainean, Nicolae Ceaus.

În seara zilei de ieri, șeful statului, Maia Sandu a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, în care a comentat succint despre situația cu răpirea lui Ceaus, menționând că: „Răpirea lui Nicolai Ceaus, face parte dintr-o înțelegere veche între mine și Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenskii. Totuși, vă îndemn să privim partea plină a paharului. Partea ucraineană a promis că va repara Condrița, din contul său!”, a menționat pe scurt, Sandu.

Totuși, se pare că Maia Sandu s-a cam grăbit să se laude pe net despre faptul că Condrița va fi reparată din contul autorităților din Ucraina.

Astăzi, șefa statului a declarat în cadrul unui briefing că va ataca la Curtea Constituțională, răpirea ucraineanului Nicolai Ceaus:

„Partea ucraineană m-a dus de nas! Zelenskii și compania mi-au promis că repară Condrița, dar acum nici la mesaje nu răspund. Voi ataca răpirea lui Ceaus la CCM!”, a menționat Sandu.

Totodată, aceasta a anunțat că se află în căutarea unor noi sponsori ce-și vor asuma repararea Condriței, iar în schimb la acest fapt, Maia Sandu promite că se vor mai organiza furturi de persoane, dacă va fi nevoie.

Advertisement