Un cetățean moldovean a fost arestat și condamnat la moarte în Dubai, după ce a fost prins că avea în balcon o micro-fermă de porci. Cetățeanul a fost dat de gol după scandalul cu moldovencele goale în balcon. Cel care a surprins imaginile a văzut că la balconul de sub cel cu femei goale se ivesc câteva râturi de groștei și se aud grohăituri.

Moldoveanul avea autorizație de creștere a hamsterilor și a porcușorilor de Guineea, dar inspectorii au fost uimiți de hamsterul de 250 kg, care mânca mălai din troc. Întreprinzătorul nostru se plânge că porcii erau exclusiv pentru consum propriu, din cauză că în Dubai delicioasa carne de porc este ilegală. Niște vecini din Burj Khalifa s-au plâns că e un miros puternic și ciudat în clădire, dar au presupus că e de la ciorapii moldoveanului.

Nu e primul incident de acest gen pentru cetățeanul moldovean din Dubai. Anul trecut a fost prins în aeroport cu 70 kg de carne de porc, practic o jumătate de carcasă în pungi, deci avea antecedente. El fusese vizitat de inspectorii sanitari, care au declarat că atunci când sunau la ușă se auzeau zgomote de copite și apoi grohăituri din baie, semn că acolo ascundea porcii înainte să intre ei.

Advertisement