Femeile susțin că bărbații ar fi infideli, dar există bărbați care cumpără aceeași marcă de spray de 30 de ani că au văzut ei o reclamă care i-a impresionat când erau tineri. Fidelitatea bărbaților este cunoscută în lume, ultimul care a vrut să descopere ceva nou fiind Columb, în urmă cu aproape jumătate de mileniu, restul rămânând mulțumiți la ei în gospodărie.

Pe de altă parte este destul de greu de dovedit că bărbații sunt infideli, pentru că majoritatea refuză testul poligraf. Oameni ai faptelor, ei spun că acestea sunt mult mai importante decât vorbele și dacă sunt cumva bănuiți de ceva imediat pot trânti pe masă un card de fidelitate să arate că așa e.

Bărbații care încă mai sunt acuzați sau bănuiți de infidelități și-au făcut-o practic cu mâna lor, mai ales când Farmaciile, Market-urile și magazinele și-au lansat carduri de fidelitate.

„Nu ai încredere în mine? Sună la Farmacia Felicia, o să-ți confirme, că ei prețuiesc fidelitatea“, spune Marin, bărbat fidel cu card de fidelitate.

Advertisement