După o mini-vacanță istovitoare, numeroși moldoveni s-au întors astăzi la muncă rupți de oboseală, abia mai târându-și oasele. Cu ultimele puteri, conform datelor furnizate de Google Republica Moldova, aceștia au căutat să afle când se mai dau niște zile libere să se odihnească un pic.

„Merit și eu o vacanță că m-am spetit cu munca, nu se mai poate. Au venit și temperaturile calde, aș merge la mare, la distracție, dar n-aș zice nici nu unei excursii pe munte, undeva la o cabană mai retrasă. După cum știi am un job foarte stresant, sunt menajer la piața centrală, înainte eram asistent de paznic, și e mult de treabă zilnic, aproape că nu termin niciodată. Trebuie să mă mai întremez și eu un pic”, a povestit Marcel Ceban, un moldovean care așteaptă cu încredere să se mai dea niște zile libere.

La nivelul conducerii de țară, se poată zilele acestea o serie de negocieri la Președinție pentru stabilirea unei noi zile libere în curând, să fie lunea sau vinerea, să putem face punte să mai iasă o minivacanță.

„După un an epuizant, moldovenii merită și un pic, da doar un pic de relaxare”, a spus Președintele, Maia Sandu.

Advertisement