Liderul Mișcării UNIREA, Dorin Chirtoacă a organizat o conferință de presă în care a ținut să aducă critici în adresa rețelei de socializare Facebook!

Fostul edil al capitalei spune că Facebook-ul nu a fost gândit bine de către Zuckerberg, odată ce nu are programată funcția de a expedia o cerere de căsătorie și nu de prietenie.

„Suntem în era tehnologiilor și ar trebui să existe tot felul de funcții performante, inclusiv și de expediere a unei cereri de căsătorie. Sunt bărbați așa ca mine, mai jenanți, care nu pot ușor să-și găsească a doua pereche. Deci, consider că merge vorba despre o discriminare”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Totodată, acesta a accentuat că va iniția o petiție care va fi ulterior expediată către reprezentanții Facebook, cu solicitarea de a introduce acea funcție nouă.

„Cu tehnologiile din ziua de azi, riști să te însori doar de 2, hai 3 ori dacă ai noroc. Am raportat Facebook-ul la starea civilă, sper să-și ia ban măcar 30 de zile, să mai apuce lumea să se și însoare, nu doar să se împrietenească”, a conchis Chirtoacă.

Advertisement